maandag 10 januari 2011

Stop toch eens met het demoniseren van de Islam.

De Islam is (hopelijk) de laatste loot van het monotheïsme. Loopt dus flink achterop bij, bijvoorbeeld, de Rooms Katholieke kerk.*

En die bebaarde terroristen dan?
Waarom denk je dat zij hun misdaden plegen? Omdat het zo goed gaat met hun verwrongen idee van deze godsdienst? Nee, omdat ze zien dat hun achterlijke wereldvisie door steeds minder moslims beleden wordt, niet voor niets zijn hun mede moslims de voornaamste doelwitten en slachtoffers.

Niet de Islam maar China is het grote gevaar. Terwijl de Islam misbruikt wordt om overal steeds gevaarlijker rechtse regiems aan de macht te brengen, Tea Party en Wilders om er maar twee te noemen (dat Obama nu vier jaar mag regeren komt voornamelijk omdat zijn voorganger de slechtste Amerikaanse president is geweest na de Tweede Wereld Oorlog) koloniseert China half Afrika en koopt het de rest van de wereld op.

Een dictatuur waar ieder land likkebaardend heen reist om orders aan te slijten, orders die de doodnagels aan onze eigen doodskist zullen worden. Van een stevig protest, zoals ten tijde van de koude oorlog tegen de Sovjet Unie wanneer er mensenrechten in het geding zijn, of onderdrukking van een buurland, is geen sprake: vergelijk onze houding van toen en nu bij de inval van de Sovjet Unie in Afghanistan en die van China´s brute bezetting van Tibet en je ziet het verschil. De Sovjet Unie kon economisch geen potje breken, China breekt met gemak onze ruggengraat. En het westen is nu zelf een oorlogvoerende, soevereine staten bezettingsmacht geworden. Dus geen opgeheven vingertje. Niet eens een opgetrokken wenkbrauw.

De Islam is een makkelijk doelwit, niet georganiseerd, de landen waar deze godsdienst beleden wordt kunnen nauwelijks aanhaken bij het westerse tempo terwijl China ons met één vinger in de neus aan het voorbij gaan is. Niet dat ik de Chinezen hun plaats onder de zon niet gun, wel vind ik het laf dat onze pijlen niet op dit misdadige regiem richten. Nee, een aantal achterlijke, middeleeuwse verdwaasde idioten zijn een goed doelwit, en passant honderden miljoenen mensen op hun ziel trappend, op het gevaar af hen van ons af te keren.

*(Ondanks dat ook in haar naam de IRA bomaanslagen heeft gepleegd, en het Franco regiem tot 1975 een lansdrager voor deze godsdienst was, is deze godsdienst al enige eeuwen verwijderd van de Inquisitie). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten